top of page

Τελικά αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής Εργασιακού και Ρεπορτάζ αγώνων

Αποτελεσματα αγώνων της 4ης Αγωνιστικής 3ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Βόλλει "ΜΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ"

TΑΥΡΟΣ-TOBACCO SHOP 0-3 (15-21,14-21,13-21) ACTIVE VOLLEY GIRLS - ΤΕΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 0-3 (15-21,19-21,12-21) ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ 3-1 ( 21-13,21-14,16-21,21-13) OCEAN - PAOLISTAS 3-0 (21-18,21-17,21-15) ΤΑΒΕΡΝΑ ΖΑΜΠΙΑ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ δεν συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό παικτών η ΤΑΒΕΡΝΑ ΖΑΜΠΙΑ. NET CAFE - MOUSE CAFE δεν συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό παικτών το MOUSE CAFE.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΩΝ

Active Volley Girls-ΤΕΕ Μηχανικοί Δευτέρα 18/1 21:30 Ο αγώνας Active Volley Girls-ΤΕΕ Μηχανικοί,κρίνοντας από τη βαθμολογική θέση των ομάδων, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ντέρμπυ ουραγών του φετινού εργασιακού πρωταθλήματος Βόλλευ. Οι 2 ομάδες, ωστόσο, προσέφεραν ευχάριστο θέαμα και αγωνιστική διάθεση στους φίλους της διοργάνωσης, οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολης Γάλλου, ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα, ενώ στον εξωτερικό χώρο έπεφταν οι πρώτες νιφάδες χιονιού. Οι Μηχανικοί μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο παιχνίδι, θέλοντας να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας ήδη από την αρχή. Τα Active Volley Girls όμως, είχαν τις απαντήσεις και χωρίς πολλά λάθη κρατήθηκαν στο σετ. Οι μάχες στο φιλέ έδωσαν πλεονέκτημα στους Μηχανικούς, οι οποίοι επικράτησαν τελικά με 21-15. Στο 2ο σετ, η κατάσταση άλλαξε, με τα Active Volley Girls να ξεκινούν πιο συγκεντρωμένα και να προηγούνται σταθερά, φτάνοντας με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, στο 18-12. Κάπου εκεί οι Μηχανικοί αποφάσισαν να "ξυπνήσουν", κάτι που το κατάφεραν τελικά. Με τη βοήθεια και της τύχης, πέτυχαν δύσκολη ανατροπή, κάνοντας το 2-0 σετ, με 21-19. Μετά από αυτό, το 3ο σετ κρίθηκε κυρίως στην ψυχολογική κατάσταση των 2 ομάδων. Οι Μηχανικοί δεν άφησαν πολλά περιθώρια και κάμπτοντας την αξιοπρεπέστατη προσπάθεια αντίστασης των Active Volley Girls, πέτυχαν το 3-0 σετ, με 21-12.

Στην 4η αγωνιστική οι φοιτήτριες βρέθηκαν απέναντι στους Παλαίμαχους χάνοντας 3-1. Στο 1ο σετ φάνηκαν φοβισμένες. Παρ όλα αυτά μπήκαν πιο δυναμικά στο 2ο σετ και κατάφεραν μέχρι και να ισοφαρίσουν. Έτσι, χωρίς να χάσουν την ελπίδα τους πήραν το 3ο σετ στο οποίο οι Παλαίμαχοι ήταν πιο αποδιοργανωμένοι υποβαθμίζοντας τις δυνατότητες των κοριτσιών. Τελικά στο 4ο και καθοριστικό σετ μέχρι τον 13ο πόντο δεν φαινόταν ποια θα είναι η νικητήρια ομάδα. Όμως , οι Παλαίμαχοι φάνηκαν πιο μαχητικοί απέναντι στην γυναικεία ομάδα που προς το τέλος έχασε την ψυχραιμία της και παρέδωσα τα όπλα. Ήταν ένας ανατρεπτικός αγώνας και οι φοιτήτριες υπόσχονται πολλά περισσότερα!

Σαν ετεροχρονισμένο δώρο του Αι Βασίλη ήρθε για τους Ocean η νίκη απέναντι στους Paolistas. Το σκορ μπορεί να δηλώνει μία εύκολη νίκη όμως ο αγώνας είχε ενδιαφέρον μέχρι και το τέλος, καθώς υπήρχε όρεξη και έντονος συναγωνισμός και από τις δυο ομάδες. Η ομάδα του Ocean αποφάσισε να κάνει αλλαγή στις θέσεις κάποιων παικτών και φαίνεται αυτό να λειτούργησε υπέρ της. Με την επιστροφή του πασαδόρου Χριστόφορου Κολοκούρη που έλειπε στο τελευταίο παιχνίδι και τον Βαγγέλη Νικολιδάκη σε εξαιρετική μέρα, κατάφεραν να πάρουν τα απαραίτητα σετ για να σφυρίξει η διαιτητής τη λήξη του αγώνα. Από την άλλη μεριά οι Paolistas δεν έδειξαν κανένα σημάδι παραίτησης, κάνοντας ένα πραγματικά δυνατό παιχνίδι. Aκούγοντας τις συμβουλές του προπονητή τους Παύλου Χαραλαμπίδη, έμειναν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες καλούς αγώνες και κυρίως ‘’καλή διασκέδαση’’.


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page