top of page

Για τον Μύρο Παπαδογιάννη: «ANTIO ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ»

Πολλά μπορούν να γραφτούν για τον Μύρο Παπαδογιάννη από το πάντα χαμογελαστό πρόσωπό του, δείγμα θετικού ανθρώπου, πρόσχαρου να προσφέρει από όποιο πόστο και αν είχε αναλάβει.


Πάντα είχε μια καλή κουβέντα να σου πει έστω και στην τυπική διαδικασία της έκδοσης ενός πιστοποιητικού για να σε κάνει να νοιώσεις όμορφα.

Από την οικογενειακή του ποιότητα σεβαστή σε όλη την πόλη του Ρεθύμνου, σεβασμός που κέρδισε με την εν γένει συμπεριφορά του.


Από την αύρα του ως ανθρώπου του υγιούς ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ όπου ασχολήθηκε με επιτυχία σε όλα τα αθλήματα (Ποδόσφαιρο,Στίβο,Μπάσκετ,Βόλεϊ) με πολλές διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο. Οι προπονητές εκείνης της εποχής έλεγαν για ένα ατόφιο ταλέντο σε όλα τα επίπεδα και δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος.


Από τις συμμετοχές του σε όλα τα Εργασιακά Πρωταθλήματα με την ομάδα του Δήμου και τα τελευταία τρία χρόνια με την ενεργό συμμετοχή του στην ομάδα των Παλαιμάχων του Εργασιακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης. Λες και ο χρόνος είχε σταματήσει στα εφηβικά χρόνια ο Μύρος έπαιζε με έκρηξη που θα την ζήλευαν πολλοί από του σημερινούς έφηβους αθλητές, το σώμα του πάντα γυμνασμένο και καλλίγραμμο δεν έμοιαζε με τίποτα στους 55 άρηδες συμμαθητές του. Πολλοί από μας των επόμενων δεκαετιών τον είχαμε ως πρότυπο που με τον ένα ή άλλο τρόπο προσπαθούσαμε να τον προσπεράσουμε αλλά τις περισσότερες φορές μάταια.


Από την εξυπνάδα που χρησιμοποιούσε όλες τις τεχνικές του Βόλεϊ, την επιμονή του και πολλές φορές την υπομονή του στις δυσκολίες των αγώνων καταλάβαινες, αν και δεν τον γνώριζες, ότι πρόκειται για κάποιον πολύ σημαντικό άνθρωπο. Στο Βόλεϊ όπου δεν υπάρχει η σωματική επαφή ξεδιπλώνεται και πιο εύκολα ο χαρακτήρας του ανθρώπου.


Η Οργανωτική Επιτροπή του Εργασιακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης αποφάσισε να μετονομάσει στη μνήμη του το φετινό τουρνουά σε 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης «ΜΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ» ως ελάχιστο φόρο τιμής και να θεσμοθετήσει ένα βραβείο ήθους στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου. Επίσης αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή καθ όλη την διάρκεια της 1ης Αγωνιστικής.


Φίλε Μύρο σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας πρόσφερες απλόχερα στο παρκέ του Πανεπιστημιακού κλειστού γυμναστηρίου στου Γάλλου και όχι μόνο σίγουρα η απουσία σου θα ναι αισθητή!


Ο Σύλλογος Ρέθυμνο Volley Club και η οργανωτική επιτροπή του 3ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης.


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page